Maryo M - Vei Ramane Obsesia Mea !!LINK!!
Infomania sau - pe înţelesul tuturor - dependenţa şi obsesia pentru informaţii noi afectează din ce în ce mai multă lume. Aşa că, dacă atunci când sunteţi la birou vă faceţi timp să citiţi cele mai noi articole de pe internet, iar când ajungeţi acasă faceţi acelaşi lucru, e momentul să vă puneţi nişte mari semne de întrebare.
Maryo M - Vei ramane obsesia mea
sper ca e cineva sa imi scoata din cap obsesia pe care o am in acest moment . Am un ingeras de 4 anisori si ma gandesc sa raman din nou insarcinata dar gandul ca va trebui din nou sa ma supun unui cerclaj uterin ma ingrozeste . Am pierdut o sarcina la 6 luni iar la urmatoarea am avut cerclaj uterin. Din pacate mi s-a spus ca si urmatoarea va trebui sa fie la fel cu cerclaj ba chiar mai mult ca perioada de sarcina va fi mai scurta deci copilul se va naste prematur. Deci daca eu pe ingerasul meu l-am nascut la 7 luni urmatorul la cate luni il voi naste? ce trebuie sa fac si ce nu trebuie sa fac ca totul sa decurga bine si ca puiutul meu sa fie sanatos si sa se nasca la termen?e o regula care spune ca si urmatoarea sarcina necesita cerclaj?si de ce mi s-a spus ca , colul uterin va rezista si mai putin.?????? nu exista nici un tratament inainte ce trebuie sa fac sa nu imi las singur puiutu care ma intreaba aproape in fiecare zi cand vine "surioara". Va multumesc frumos [continuare] 041b061a72